Εξωτερικοί ανελκυστήρες, γιατί να τους διαλέξεις - Εγκατάσταση ασανσέρ, Kleemann ασανσέρ - Alexiou Group
Εξωτερικοί ανελκυστήρες, γιατί να τους διαλέξεις

Εξωτερικοί ανελκυστήρες, γιατί να τους διαλέξεις

Θέλετε να τοποθετήσετε εξωτερικό ανελκυστήρα στο κτίριό σας;   

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες είναι αναγκαίοι σε κτιριακές κατασκευές που δεν έχουν εγκατεστημένο κάποιον ανελκυστήρα, αλλά και δεν διαθέτουν υποδομή για φρεάτιο.

Η τοποθέτηση ενός εξωτερικού ανελκυστήρα σε ένα σπίτι έχει αρκετά οφέλη. Αρχικά, συμβάλλει αισθητά στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων που χρησιμοποιούν καθημερινά τον ανελκυστήρα, προσφέροντας τους απόλυτη ασφάλεια, αλλά και ευκολία, λειτουργικότητα και μείωση της κούρασης. Επιπλέον, ένας οικιακός ανελκυστήρας σε μία μονοκατοικία ή μεζονέτα σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, που είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στις μέρες μας, που οι ρυθμοί της ζωής είναι εξαιρετικά γρήγοροι. Ακόμη, σε σπίτια όπου υπάρχουν μικρά παιδιά ή ηλικιωμένοι, η τοποθέτηση ενός ανελκυστήρα είναι εξαιρετικά ωφέλιμη καθώς μειώνονται τυχόν ατυχήματα και πτώσεις από τις σκάλες, ενώ παράλληλα, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν να μετακινούνται ανεξάρτητα χωρίς βοήθεια. Ένας ακόμα σημαντικός λόγος για να τοποθετήσει κανείς εξωτερικό ανελκυστήρα είναι ότι μακροπρόθεσμα ανεβαίνει η αξία του ακινήτου.

Γιατί να διαλέξετε το MaisonLIFT Plus;

Ο ανελκυστήρας MaisonLIFT Plus της Kleeman αποτελεί άριστη επιλογή για εξωτερικό ανελκυστήρα σε οικιακούς χώρους, όπως μεζονέτες, καθώς εγγυάται την ασφάλεια των χρηστών που το χρησιμοποιούν και διαθέτει αξιόπιστη, δοκιμασμένη λειτουργία.

✔️ Δεν απαιτεί επιπλέον χώρο για μηχανοστάσιο και είναι ιδανικό για χαμηλές απολήξεις.

✔️ Παρέχεται και με φρεάτιο αλουμινίου σε περίπτωση που δεν υπάρχει φρεάτιο στο κτίριο.

✔️ Υδραυλική οικολογική λύση με βιοδιασπώμενο λάδι, φωτισμό LED και πίνακα εξοικονόμησης ενέργειας.

✔️ Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενεργοποιείται το σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού

✔️ Πληροί τις απαιτήσεις της Οδηγίας Ανελκυστήρων 2014/33/ΕΚ και διαθέτει Πιστοποιητικό Εξέτασης Τύπου ΕΚ.

Περισσότερα για τους ευέλικτους ανελκυστήρες.

Οι εξωτερικοί ανελκυστήρες είναι επιλεόν, εξοπλισμένοι με όλες τις διατάξεις ασφαλείας, ενώ παράλληλα τα υλικά με τα οποία είναι κατασκευασμένοι, είναι πλήρως ανθεκτικά στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες ανελκυστήρα που προσφέρουμε.

Share