Ανελκυστήρες | Επιλογή συνεργάτη
Alexiou Group

Με ποια κριτήρια να επιλέξω συνεργάτη για την εγκατάσταση, συντήρηση και την αναβάθμιση του ανελκυστήρα μου;

Βασικά κριτήρια τα οποία πρέπει να αναζητήσουμε στην εταιρεία που θα συνεργαστούμε είναι:

– Νομιμότητα συνεργείου
Το συνεργείο που θα αναλάβει τις εκάστοτε εργασίες θα πρέπει να είναι νόμιμο και εξειδικευμένο στις εργασίες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι θα πρέπει να έχουν Άδεια Εξασκήσεως Επαγγέλματος και να αποτελούν μέλη του Κινητού Συνεργείου Συντήρησης, του οποίου η άδεια πρέπει να ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

– Τεχνογνωσία
Οι μηχανικοί οι οποίοι θα αναλάβουν την εκπόνηση του έργου θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση του αντικειμένου και μεγάλη εμπειρία. Έτσι, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο μηχανισμό και το πακέτο τεχνικής κάλυψης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας αλλά και θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε ορισμένες δύσκολες περιπτώσεις.

Alexiou Group τεχνογνωσία

– Κατάλληλος εξοπλισμός
Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σχετίζεται άμεσα με τον εξοπλισμό που διαθέτει η κάθε εταιρεία. Ποιοτικά, επώνυμα και πιστοποιημένα εργαλεία κάνουν όχι μόνο ευκολότερη τη δουλειά μας, αλλά και ασφαλέστερη.

– Επικοινωνία και εξυπηρέτηση
Η καλή επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και του υπεύθυνου που έχει αναλάβει το έργο είναι απαραίτητη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νοιώθετε πως πρόκειται για ανθρώπους που μπορείτε να εμπιστευθείτε.

Alexiou Group Επικοινωνία και εξυπηρέτηση

– After sale service
Η άμεση τεχνική ανταπόκριση παίζει σημαντικό ρόλο και έχει σχέση με την οργάνωση και την αξιοπιστία της εκάστοτε εταιρείας.

– Βάση των εταιρειών που συνεργάζεται για την προμήθεια των υλικών
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι η κάθε εταιρεία έχει ένα συγκεκριμένο κύκλο συνεργατών και ειδικεύεται πάνω σε συγκεκριμένα υλικά. Το σημαντικότερο είναι τα υλικά αυτά να είναι επώνυμα και πιστοποιημένα, ώστε να μας παρέχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη ασφάλεια.

Alexiou Group προμήθεια των υλικών

Τέλος, ένα καλό tip είναι να δείτε δείγματα δουλειάς της εταιρείας, που πρόκειται να συνεργαστείτε, καθώς και να έρθετε σε επαφή με υφιστάμενους πελάτες της ώστε να μάθετε τη γνώμη τους.

Το Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Alexiou Group είναι πάντα δίπλα σας.

Share