Εγκατάσταση ασανσερ - Εγκατάσταση ασανσέρ, Kleemann ασανσέρ - Alexiou Group
Τι να προσέξετε πριν την εγκατάσταση ασανσέρ

Τι να προσέξετε πριν την εγκατάσταση ασανσέρ

Η σωστή εγκατάσταση ανελκυστήρα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση των ατόμων, όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του ασανσέρ με την πάροδο του χρόνου.

Η επιλογή της εταιρείας

Το πρώτο βήμα και το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε προσεκτικά την εταιρεία, που θα αναλάβει την εγκατάσταση του ασανσέρ σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε την σωστή τοποθέτηση και την ασφαλή χρήση του. Για να επιτευχθούν αυτά τα δύο, είναι ιδιαίτερα σημαντική η αφιέρωση του απαραίτητου χρόνου για τη σωστή εγκατάσταση και την λεπτομερή ρύθμιση των λειτουργιών. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται την ασφαλή χρήση του ανελκυστήρα αλλά και την αποφυγή μελλοντικών δυσλειτουργιών, που βασίζονται σε μη σωστή τοποθέτηση. Κατά την επιλογή της εταιρείας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συνυπολογίσετε στο κόστος της εγκατάστασης του ασανσέρ και αυτό της τακτικής συντήρησής του.

Μελέτη του χώρου για εγκατάσταση ασανσέρ

Η μελέτη του χώρου

Το επόμενο βήμα που είναι απαραίτητο για την ασφαλή και λειτουργική εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα είναι η κατάλληλη μελέτη του χώρου από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Οι ανάγκες και το είδος της εγκατάστασης διαφέρει ανάλογα με το κτίριο και την προβλεπόμενη χρήση. Οι τεχνικοί θα προχωρήσουν με τις απαραίτητες μετρήσεις και τη δημιουργία διαγραμμάτων, προκειμένου να είναι σε θέση να προτείνουν τον κατάλληλο σχεδιασμό, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα, όλες τις λεπτομερείς και απαραίτητες οικονομικοτεχνικές πληροφορίες.

Η επιλογή ασανσέρ

Είναι σημαντικό πριν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα να γνωρίζετε τη χρήση που θέλετε να κάνετε σε σχέση με τις απαιτήσεις του κτιρίου. Μερικοί παράμετροι που θα χρειαστεί να συνυπολογιστούν κατά την επιλογή του κατάλληλου τύπου ανελκυστήρα μπορεί να είναι, ο αριθμός των χρηστών, το βάρος, το ύψος του κτιρίου και η ταχύτητα με την οποία θα κινείται ο ανελκυστήρας, το μέγεθος καμπίνας, καθώς και οι εργασίες συντήρησης και τα κόστη. Στόχος είναι ο ανελκυστήρας που θα εγκαταστήσετε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σας.

Επιλογή ασανσέρ

Ενδελεχής δοκιμή

Έπειτα από την εγκατάσταση ασανσέρ, πραγματοποιούνται από τους τεχνικούς μια σειρά από ηλεκτρικές και μηχανικές δοκιμές προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ο ανελκυστήρας είναι ασφαλής και έτοιμος προς χρήση.

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1979. Κατά συνέπεια έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στην εγκατάσταση και σωστή τοποθέτηση των ανελκυστήρων. Γνωρίζουμε ήδη, πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουμε τον χρόνο που είναι απαραίτητος, όχι μόνο για την ασφαλή χρήση, αλλά και την ομαλή λειτουργία γεγονός που θα εξασφαλίσει την μακροζωία του ανελκυστήρα. Είμαστε περήφανοι που έχουμε εγκαταστάσεις παραπάνω από 35 χρονών, που έχουν εμφανίσει τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα κατά την πάροδο του χρόνου.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία σε έργα τόσο του ιδιωτικού και όσο και του δημόσιου τομέα. Αντιλαμβανόμενοι την αναστάτωση, που προκαλεί στο κτίριο και στους χρήστες η διαδικασία εγκατάστασης του ασανσέρ, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο σεβασμό και στη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου εργασίας μας, ώστε να αποφύγουμε να δημιουργούμε προβλήματα στους κατοίκους και σε άλλα συνεργεία που βρίσκονται στο χώρο. Τέλος, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απόκλιση πιθανών τραυματισμών κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του ασανσέρ.

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας για εγκατάσταση ανελκυστήρα.

Share